Slaviša Kokeza u Požarevcu: Požarevac dobija fudbalski teren sa veštačkom travom!

Slaviša Kokeza u Požarevcu: Požarevac dobija fudbalski teren sa veštačkom travom!

Kokeza je potvrdio informaciju da Grad Požarevac ulaže značajna sredstva za razvoj ovog sporta

Danas, 1. marta u svečanim salonima organizovan je prijem za predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slavišu Kokezu i ostale predstavnike Fudbalskog saveza.

Foto: B.P.

Bane Spasović, gradonačelnik Požarevca u svom obraćanju čestitao je Fudbalskom savezu na dobrim rezultatima u klubskom i reprezentativnom fudbalu i učešću reprezentacije Srbije na narednom Svetskom prvenstvu u fudbalu koje se održava u Rusiji.

Foto: B.P.

Spasović se osvrnuo na ulaganja na sportsku infrastrukturu kao što je obnova Sportske hale u Kostolcu za koju je izdvojeno 11,5 miliona dinara, kao i na kapitalni projekat renoviranja požarevačke Hale sportova koji je u toku.

Foto: B.P.

Vlada Dinić, predsednik Gradskog fudbalskog saveza pored toga što se zahvalio svima onima koji su omogućili ovu posetu našem gradu koja predstavlja veliko uvažavanje  našeg  grada, rekao je i da je Požarevac u velikoj ekspanziji što se tiče broja klubova i ulaganja u infrastrukturu, kao i da će ovakvih dešavanja biti još više.

Foto: B.P.

Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije izrazio je zadovoljstvo na toploj dobrodošlici i rekao da mu je drago što je danas u Požarevcu i što je sportsku opremu danas dobilo čak 32 kluba sa teritorije Grada Požarevca.

Foto: B.P.

Kokeza je potvrdio informaciju da Grad Požarevac ulaže značajna sredstva za razvoj ovog sporta i rekao da ako Grad Požarevac nastavi sa ovakvim trendom pomoći razvoju fudbala da će Fudbalski savez Srbije izdvojiti ove godine sredstva za teren sa veštačkom travom sa Grad Požarevac koji će posebno doprineti razvoju ovog sporta u Požarevcu.

Suvenir od Grada Požarevca za Slaviišu Kokezu, Foto: Foto: B.P.

KOMENTARIŠI