Foto: Urban City

U Požarevcu prepodne pretežno oblačno, popodne umereno oblačno. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna dnevna 29°C.

U Srbiji u subotu promenljivo oblačno i veoma toplo, tek ponegde uz ređu pojavu lokalnih pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u Vojvodini i na jugu Srbije. Duvaće slab do umeren severoistočni vetar. Minimalna temperatura od 11 do 19°C, maksimalna dnevna od 25 do 30°C. U toku večeri biće vedro.

Foto: AccuWeather

Narednih dana u Srbiji sunčano i veoma toplo. Posle podne i uveče u brdsko-planinskim predelima na jugu, jugozapadu i zapadu Srbije očekuje se jači razvoj oblačnosti, a biće i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Maksimalna temperatura u narednom periodu u većem delu Srbije biće uglavnom oko 30°C, dok će u Timočkoj i Negotinskoj Krajini biti svežije. Sledeće sedmice u košavskom području duvaće umeren do jak jugoistočni vetar. 

U Požarevcu nareednih dana sunčano i veoma toplo. Maksimalna temperatura biće uglavnom oko 30°C. Sledeće sedmice duvaće i umeren do pojačan jugoistočnin vetar.

KOMENTARIŠI