Foto: SNS Požarevac

Gradski odbor SNS-a u Požarevcu počeo je danas da prikuplja potpise za predstojeće izbore. Kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Ana Miljanić.

Prikupljanje potpisa organizovano je na više punktova, u kancelariji Srpske napredne stranke u Požarevcu, u Centru za kulturu, kao i u Kostolcu.

Foto: SNS Požarevac

Miodrag Stepanović zahvalio je svim članovima i simpatizerima Srpske napredne stranke što su došli danas da daju podršku našoj listi. On je dodao i da pretpostavlja da će za samo jedno popodne biti prikupljeno više od 1000 potpisa za našu listu koja će se se zvati Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane.

“To je slogan kojim se i mi vodimo. I mi ispred Gradskog odbora Požarevac ćemo dati pun doprinos da to tako i bude i da Srbija ne sme da stane. Ne smemo i nećemo dozvolitti da one političke stranke, takozvane prozapadne orijentacije i pojedine desne orijentacije vrate Srbiju unazad 20 godina. Svi do jednoga su bili na vlasti i svi do jednoga su pokazali šta umeju, odnosno šta ne umeju i prosto je neverovatno da onaj koji stoji iza svih njih, Dragan Đilas, ne sme da izađe na crtu i ne sme da se pojavi i da izađe na listu, već istura neke svoje igrače, skupljajući ih i rasparčavajući neki samozvani demokratski blok, kao da oni na to imaju ekskluzivno pravo.

MIODRAG STEPANOVIĆ, Foto: Urban City // I.P.

Mi smo se danas okupili da svojim potpisima podrške damo pun vetar u leđa Srpskoj naprednoj stranci i naravno Aleksandru Vučiću, upravo da bi sprečili da ti isti ljudi vrate Srbiju u nazad. Zato smo se okupili da prvi predamo potpise podrške i da na izbornom listiću nastupimo pod brojem jedan.“

Stepanović je dodao i da na izborima očekuje pobedu jer Srpska napredna stranka nastoji da ljudima pomogne, ne laže ih i nastoji da uvek bude tu za narod.

ANA MILJANIĆ, Foto: SNS Požarevac

„Kandidat za narodnog poslanika ispred Gradskog odbora Požarevac biće Ana Miljanić. Jednoglasno smo je predložili i podržali jer smatramo da Ana Miljanić svojim obrazovanjem, i znanjem može da doprinese Srpskoj naprednoj stranci i da na dobar način reprezentuje sve nas koji smo joj dali podršku“, zaključio je Stepanović.

 

KOMENTARIŠI