SNS u Požarevcu predao odborničku listu za predstojeće lokalne izbore

SNS u Požarevcu predao odborničku listu za predstojeće lokalne izbore

Foto: SNS Požarevac

Koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke u Požarevcu predala je u sibotu Gradskoj izbornoj komisiji odborničku listu za predstojeće lokalne izbore.

Listu sa 953 potpisa predali su predsednik Gradskog odbora SNS Požarevac Miodrag Stepanović, nosilac liste dr Draško Dačić i sekretar Gradskog odbora Bojan Dinić.

Koaliciju „Aleksandar Vučić – Požarevac sutra“ predstavio je predsednik Gradskog odbora SNS Požarevac Miodrag Stepanović, koji je izjavio:

„Koaliciju čine Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Partija ujedinjenih penzionera Srbije, Socijalistička demokratska partija, Pokret socijalista, Srpska radikalna stranka i Srpska stranka Zavetnici. Želim da se zahvalim svim našim članovima i građanima koji su danas u rekordnom roku došli i dali 953 potpisa. Zahvaljujuem se i našim koalicionim partnerima koji su danas učestvovali“.

Stepanović je dodao i da: „Ovim želimo da poručimo da mi u gradu Požarevcu želimo da održimo jedno jedinstvo, kao što je urađeno na nivou čitave naše države. U ovim vremenima koja su teška i složena i kada se velike promene dešavaju u čitavom svetu i utiču na nas koji živimo u Požarevcu, poruka je : Mi smo zajedno, mi smo jedinstveni, mi smo nepokolebljivi da predstavimo Požarevljanima najkvalitetniji program Požarevac 24 – 28 i da ih zamolimo da izađu na izbore 2. juna da nam ukažu poverenje.

Određene projekte smo predstavili javnosti i dobili signal da su izuzetno kvalitetni. Želimo da poručimo Požarevljanima da mi jesmo koalicija koja može da poboljša nivo kvaliteta života svakog stanovnika našeg grada. Očekujemo da se uz mukotrpan rad osvojimo dovoljan broj mandata i pobedu koja može da osigura stabilnost, kontinuitet u vršenju vlasti oličen u volji građana. U to ime želim da pozovem sve naše sugrađane da izađu na izbore i podrže one za koje misle da mogu da unaprede njihov kvalitet života. Živela Srbija“!

Nosilac liste dr Draško Dačić zahvalio se na ukazanom poverenju

i dodao da se nada da će svojim radom opravdati očekivanja.

KOMENTARIŠI