Sportski raspust u Hali sportova u Požarevcu

Sportski raspust u Hali sportova u Požarevcu

Program koji je KSC Požarevac osmislio za osnovce i srednjoškolce tokom zimskog raspusta realizuje se uz veliko interesovanje.

Mladi Požarevljani su još jednom dokazali da ih se, uz pravilan pristup, može zainteresovati za fizičke aktivnosti. To je na delu pokazao program koji se sprovodi u KSC Požarevac, a koji se odnosi na besplatno ustupanje termina učenicima, kako Velike sale, tako i sale za stoni tenis. Kao što se vidi iz priložene fotografije, stolovi su puni, a takođe sve je teže i teže programskoj službi da pronađe slobodan termin u sali, jer su gotovo svi rezervisani, iako su u pitanju termini rano ujutru.

Da bi se koristio slobodan termin u Hali po ovom osnovu neophodno je da se ranije prijave ekipe čiji će nosilac biti jedna punoletna osoba. Kada je u pitanju stoni tenis, potrebno je  da se sa sobom ponese đačka knjižica i povede partner za igru.
Termini koji se osnovcima i srednjoškolcima po ovom osnovu besplatn ustupaju na korišćenje su svakog radnog dana do kraja raspusta u periodu od 7 do 14 časova.

KOMENTARIŠI