Srbija nastupa u drugom polufinalu „Evrosonga“ 10. maja

Srbija nastupa u drugom polufinalu „Evrosonga“ 10. maja

Žrebom je odlučeno da u polufinalnom delu 63. „Evrosonga“ predstavnik Srbije nastupa 10. maja, to jest druge večeri i to u prvom delu

Na 63. takmičenju za najbolju pesmu Starog kontinenta, predstavnik Srbije nastupiće u prvom delu druge polufinalne večeri, 10. maja.

Žrebom je odlučeno da u polufinalnom delu 63. „Evrosonga“ predstavnik Srbije nastupa 10. maja, to jest druge večeri i to u prvom delu.

Predstavnik Srbije na ovogodišnjem najvećem evropskom pevačkom takmičenju biće izabran na festivalu „Beovizija 2018“ koji će biti održan u drugoj polovini februara 2018. u Centru „Sava“.

Na 63. „Pesmi Evrovizije“, koja se 8, 10. i 12. maja održava u Lisabonu, glavnom gradu Portugalije, učestvovaće 43 zemlje pod sloganom “All Aboard”, a to su: Albanija, Australija, Austrija, Azerbejdžan, Belgija, Belorusija, Bugarska, Crna Gora, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Grčka, Gruzija, Holandija, Hrvatska, Irska, Island, Italija, Izrael, Jermenija, Kipar, Letonija, Litvanija, Mađarska, Malta, Makedonija, Moldavija, Nemačka, Norveška, Poljska, Portugalija, Rumunija, Rusija, San Marino, Slovenija, Srbija, Španija, Švajcarska, Švedska, Ujedinjeno Kraljevstvo i Ukrajina.

KOMENTARIŠI