Srpska firma sponzor engleskog premijerligaša!

Srpska firma sponzor engleskog premijerligaša!

Popularna igra iz Srbije biće sponzor engleskog premijerligaša Stouka.

Onlajn igra Top 11, fudbal menadžer, srpske startap kompanije Nordeus, od 16. maja je novi sponzor engleskog premijerligaša Stouka. Top 11 od naredne sezone reklamiraće se na levim rukavima Stouka, a kako je saopštio engleski premijerligaš potpisan je višegodišnji ugovor.

Izvršni direktor Stouka, Toni Skols, rekao je da je Top 11 fudbal menadžer jedna od vodećih igara na mobilnim platformama. “Oduševljeni smo što smo postali prvi klub iz Premijer lige koji je privukao u potpunosti novog sponzora. Radujemo se dugoročnoj saradnji s kompanijom Nordeus i njihovim proizvodom Top 11 fudbal menadžerom”, rekao je Skols.

Čelni čovek Nordeusa Branko Milutinović kazao je da je ponosan što je ta kompanija počela saradnju sa Stoukom. “Ponosni smo što sarađujemo s jednim od najstarijih klubova na svetu. Top 11 fudbal menadžer je jedna od najtrajnijih fudbalskih igara na tržištu. Verujemo da duga istorija Stouka predstavlja priču miliona naših igrača koji mogu da se poistovete sada”, rekao je Milutinović.

Igra kompanije Nordeus lansirana je pre sedam godina i ima preko 160 miliona registrovanih korisnika u svim zemljama sveta.

KOMENTARIŠI