Stefan P. (19) iz Pečanice kod Velikog Gradišta UDAVIO se kod Paralije...

Stefan P. (19) iz Pečanice kod Velikog Gradišta UDAVIO se kod Paralije u Grčkoj

Stefan P. (19) iz sela Pečanica kod Velikog Gradišta utopio se na plaži Olimpik Bič, nedaleko od letovališta Paralija u Grčkoj.

Devetnaestogodišnjak je u Grčku, kako navode pojedini mediji, otišao sa sestrom od ujaka.

Njih dvoje su otišli u četvrtak na plažu jer im je to bio poslednji dan u Grčkoj. Na moru su bili sedam dana i već u petak je trebalo da se vrate nazad u Srbiju.

Roditelji mladića otputovali su u Paraliju čim su čuli tragičnu vest, a prema poslednjim saznanjima obdukcija će biti obavljena u ponedeljak.

Prema nezvaničnim saznanjima, Stefan P. je bratanac poznatog harmonikaša iz okoline Požarevca.

Kako su preneli grčki mediji, plaža na kojoj se nesrećni momak kupao nije imala spasioce, koji su se samo dan ranije povukli s plaže, a koji bi mu verovatno i spasli život.

Naime, poslednjih dana plaže u okolini Katerine ostale su bez spasilaca zbog finansijskih problema između spasičalčke službe i opštine.

3 KOMENTARA

  1. Bio sam na moru isto u Grčkoj pre dve nedelje na Tasosu i mogu da kažem da sam možda na 2 od 12 plaža video spasioce, nije mi jasno zašto sve plaže nemaju spasioce da li je moguće da su se toliko finansijski stegli da ne mogu da iznajme par spasilaca, eto sad zbog toga je život ovog dečka otišao, a ko li zna koliko još mogu da odu samo zbog toga što su plaže bez spasilaca, žalost…

KOMENTARIŠI