„The Man“ je premijerno predstavljen sinoć na BBC radiju u kultnoj emisiji Annie Mac kao „najvrelija pesma na svetu“ i predstavlja fanki glem-rok numeru koja je pravljena za žurke i festivale i sudeći po reakciji kritičara i fanova, preti da postane gigantski hit!

The Killers – The Man:

Pevač i frontmen benda Brendon Flauers predstavljajući novu pesmu otkrio je kako će izgledati i omot za singl na kom je njegov sin Henri. Kako je rekao za BBC, ideja je došla od kultnog muzičkog fotografa i režisera Entonija Korbijna, koji je inače i ranije sa bendom radio na vizuelnom identitetu njihovih albuma. Korbijn je poznat pre svega po dugogodišnjoj saradnji sa Depeche Mode, U2, Coldplay i Arcade Fire, ali ćemo njegove spotove od sada gledati za nove hitove Kilersa, dok se njegov sin pojavljuje i u spotu.

Upitan da li je pesma referenca na njega kada je bio mlađi, Brendon je rekao: “Da, ima tu puno stvari o meni. Kada smo počinjali, osećao sam se kao da sam božiji dar. Naravno, to je godinama usput nestajalo. Ali, bilo je dobro podsetiti se te svoje verzije. Mislim da mi je to pomoglo da shvatim ko sam zapravo danas”,  ispričao je pevač.

Inače, numeru je producirao Džek Najf Li, poznat po saradnji sa megazvezdama poput U2, Robija Vilijamsa, Tejlor Svift i R.E.M,  a prema zvaničnom obaveštenju koje su Kilersi izdali, novi album će uskoro biti gotov i biće to, kako kažu, „njihov najpredniji i najotvoreniji album, krcat zvučnim refrenima i himnama koje će puniti stadione“. Kilersi su već tokom  koncerta u Atlantik Sitiju, prvog na vrlo ekskluzivnoj turneji u okviru koje će svirati i u Novom Sadu već izveli jednu pesmu  – „Run for Cover”:

Ulaznice za spektakl već od 1.490 dinara!

Ulaznice za spektakl godine sa Kilersima prodaju se po cenama od samo 2.990 dinara za parter, te 4.990 za veoma limitirani fan pit i 12.000 za VIP platformu. Svi kupci koji već imaju četvorodnevnu EXIT ulaznicu, mogu da kupe i Get EXITed dodatak po povlašćenoj ceni od samo 1.490 dinara, a koji ide u paru uz EXIT ulaznicu i omogućuje im ulaz u parter zonu za Kilerse na glavnoj bini. Ulaznice se prodaju putem prodajne mreže i sajta Gigstix.com, te u knjižarama Vulkan u svim većim gradovima.

 

KOMENTARIŠI