Stižu oblaci, ali i malo topliji vazduh

Stižu oblaci, ali i malo topliji vazduh

Foto: Urban City / A.K. / ilustracija

Jutro hladno, tokom dana mestimično kiša. Samo na jugu više sunca. Na severu i na planinama povremeno jak južni vetar. Stižu oblaci, ali stiže i malo topliji vazduh, najviša temperatura od 8 do 14 stepeni, u Beogradu 12.

Ujutro ponegde slab mraz. Naoblačenje sa severa tokom pre podneva proširiće se na veći deo Srbije, uslovljavajući mestimično kišu. Na jugu i jugoistoku pretežno sunčano, povremeno uz malu i umerenu oblačnost.

Vetar slab i umeren, na severu i u planinskim predelima povremeno i jak, južnih pravaca. Najniža temperatura od -4 do 6, najviša od 8 do 14 stepeni.

U Požarevcu pretežno oblačno, povremeno sa kišom.

Vetar slab i umeren, južni. Jutarnja temperatura od 4 do 6, najviša oko 12 stepeni.

Izgledi vremena za sedam dana – do 19. marta

U subotu pre podne pretežno oblačno, mestimično s kišom, na visokim planinama sa snegom. Sredinom dana na severozapadu, a posle podne i u ostalim predelima postepeno `razvedravanje.

U nedelju umereno oblačno i suvo, samo na severu ponegde sa slabom kišom.

Uveče na severu i zapadu, a tokom noći ka ponedeljku i u ostalim krajevima jače naoblačenje s kišom, na planinama sa snegom.

Do kraja perioda oblačno i hladnije, mestimično s kišom, na planinama sa snegom, a početkom naredne sedmice i vetrovito uz umeren i jak severozapadni vetar.

KOMENTARIŠI