STOP SHOP prva direktna strana investicija u Požarevcu vredna 10,5 miliona evra

STOP SHOP prva direktna strana investicija u Požarevcu vredna 10,5 miliona evra

Novi „Stop-shop“ obuhvata prodajni prostor od približno 7.200 kvadratnih metara, 330 parking mesta i 16 domaćih i stranih brendova. Ovo je prva direktna strana investicija u Požarevcu vrednosti 10,5 miliona evra koja je omogućila 300 novih radnih mesta

Otvaranje STOP SHOP-a u Požarevcu, Foto: Urban City LIVE! Video printscreen

U četvrtak, 19. aprila svečano je otvoren STOP SHOP u Požarevcu.

Foto: Urban City

Požarevljani su i pre svečanog otvaranja već od 10 časova pre podne u četvrtak u velikom broju i velikom znatiželjom prošetali do STOP SHOP-a i upoznali se sa bogatom ponudom i brojnim popustima u prodavnicama.

Foto: Urban City

U 17.30h gradonačelnik Požarevca Bane Spasović se obratio prisutnima sledećim rečima:

„Ovom investicijom prešli smo svoj Rubikon, ili ćemo biti privredni, kulturni i turistički centar kako dolikuje Požarevcu, ili nas neće biti na mapi Srbije… Kao gradonačelniku, naročito mi je zadovoljstvo što je jedna ovako uspešna kompanija svrstala naš Požarevac u sredinu pred kojom je ubrzan razvoj i odlučila da budemo među prvim gradovima na putu njihovog pozicioniranja u Srbiji. Tako smo dobili prvu direktnu stranu investiciju u naš grad, ukupne vrednosti 10,5 miliona evra, kao i 300 novih radnih mesta.

„Ko hoće nešto da učini, nađe način, ko neće ništa da učini, nađe opravdanje.“, kazao je jednom prilikom čuveni Pablo Pikaso. Rukovodeći se tom rečenicom mislim da danas u Požarevcu i zvanično možemo kao ispunjeno štiklirati prvo veliko obećanje sa početka mandata.

Zadovoljni smo, ali na tome nećemo stati.

Bane Spasović – Izjava za medije STOP SHOP

U neposrednoj blizini ovog prelepog ritejl parka, ispunjava se drugo veliko obećanje, – veliki proizvodni pogon, sa još novih radnih mesta za Požarevljane. Uveravam vas dragi prijatelji da je pred nama, u bliskoj budućnosti, ispunjenje i trećeg, petog, desetog… velikog obećanja koje smo dali pri preuzimanju odgovornosti za vršenje vlasti u našem Požarevcu.

Ponosni smo i što smo zajedno sa predstavnicima kompanije “Immofinanz“ uspeli da u rekordnom vremenu rešimo sve administrativne prepreke i učinimo da se ritejl park „Stop-shop“ otvori u zacrtanom roku.

Inspirisani politikom predsednika Republike i Vlade Republike Srbije, i mi u gradskoj upravi smo stalno otvoreni za sticanje novih znanja i iskustava. S tim u vezi možemo saradnju sa menadžerima kompanije “Immofinanz“ oceniti kao dragocenu, jer smo tokom nje naišli na vrhunski profesionalizam. Onaj profesionalizam sa kojim ćemo se, siguran sam, svi susresti i kao kupci u prodavnicama koje su ispred nas,“ zaključio je Spasović.

Snimak svečanog otvaranja pogledajte na našoj facebook sstranici ovde.

KOMENTARIŠI