STOP SHOP: Zeleni i Narandžasti šoping vikendi u bezbednom okruženju

STOP SHOP: Zeleni i Narandžasti šoping vikendi u bezbednom okruženju

STOP SHOP ritejl parkovi u Srbiji rezervisali su kraj oktobra za sjajne akcije i popuste tokom dva šoping vikenda posvećenih ekološkim pitanjima i modnim trendovima.

Tokom „Zelenog šoping vikenda“, od 23. do 25. oktobra u STOP SHOP-u, u fokusu su „eco-friendly“ i svi proizvodi koji doprinose kvalitetnijem životu u zdravom okruženju. Dobro poznati zakupci će posetiocima ponuditi spoj modnih i ekoloških standarda kroz prirodne materijale, drvene igračke…

Tu su sjajne akcije i pristupačne cene, a biće i korisnih saveta – od modnih, sportskih  do ekoloških i onih koji se odnose na zdravlje. Odgovornost ide uz ekologiju, tako da svi posetioci STOP SHOP ritejl parkova i dalje mogu da uživaju u kupovini i zabavnim sadržajimau sigurnom okruženju.

Iako je pandemija korona virusa donela novu realnost i promene u ponašanju, nije zaustavila život, naše navike i radosti. STOP SHOP u Srbiji poslednjeg vikenda ovog meseca, od 30.oktobra do 1. novembra, organizuje „Narandžasti šoping vikend“. Nove kolekcije su već uveliko stigle, a modni brendovi promovišu šta ćemo nositi tokom jesenje i zimske sezone. Većina brendova je obezbedila sjajne akcije i popuste za „modne dane u narandžastom”.

FOTO: PROMO

Takođe, već se odvija zanimljivo takmičenje i na društvenim mrežama. Svi koji do 30. oktobra pošalju kratki tekst i fotografiju iz svog najdražeg STOP SHOP centra na temu zašto je „STOP SHOP moj omiljeni ćošak“ (za Fejsbuk) ili fotografiju sa propratnim rečenicama o „kul oktobru u STOP SHOP -u“ (za Instagram) – ulaze u konkurenciju za vredne poklone.

STOP SHOP ritejl parkovi rade po svim higijenskim i bezbednosnim standardima, uz zvanično propisane mere. Kako bi se svi posetioci i zaposleni osećali sigurno tokom posete i kupovine, obavezne su zaštitne maske, dezinfekcija ruku pre ulaska u radnju i održavanje distance.

KOMENTARIŠI