Toplo i veći deo dana sunčano. Popodne na severu, zapadu i jugozapadu postepeno naoblačenje ponegde i kiša, pljuskovi i grmljavina. Uveče i tokom noći oblaci će prekriti i ostale krajeve. Ujutro od 13, tokom dana temperatura do 32 stepena. Početak naredne sedmice biće kišovit, a od srede ponovo sunčano.

Tokom dana pretežno sunčano i dalje toplo. Posle podne naoblačenje mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom sa severa, zapada i jugozapada proširiće se uveče i tokom noći na ostale krajeve.

Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 13 do 20 stepeni, najviša od 29 do 32 stepena.

Zbog grmljavine na snazi je žuti meteo-alarm, što znači da vremenske prilike mogu da budu potencijalno opasne.

Sutra malo svežije, promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Najniža temperatura od 16 do 20 stepeni, najviša od 27 do 31 stepen.

Razvedravanje od srede

Slično vreme i u utorak. Biće pretežno oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, lokalno i obilnije padavine za kratak period. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Najniža temperatura od 16 do 20 stepeni, najviša od 25 do 29 stepeni.

U sredu toplije i pretežno sunčano. Vetar slab, promenljivog smera. Najniža temperatura od 15 do 19 stepeni, najviša od 27 do 31 stepen.

Sunčano i toplo vreme očekuje se do subote, kada se predviđa novo naoblačenje i osveženje mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

KOMENTARIŠI