Kompanija Lidl Srbija otvoriće prvu prodavnicu u Požarevcu u četvrtak, 11. juna u 08.00 časova ujutru, u sastavu Stop Shop-a, na adresi Đure Đakovića bb. Ovo je ujedno prvi Lidl u Braničevskom okrugu, gde će potrošačima biti ponuđeni asortiman od 1600 pažljivo odabranih proizvoda i jedinstveno iskustvo kupovine.

Povodom otvaranja, a u znak podrške mamama i bebama, Lidl Srbija u saradnji sa kompanijom Apello i u okviru projekta “Taši-taši”, ima posebno iznenađenje za nove bebe u Požarevcu – „Bebinu čarobnu kutiju“.  Sve mame iz Požarevca, čije se bebe rode u požarevačkom porodilištu nedelju dana od dana otvaranja Lidla, odnosno, od 11. do 17. juna će, kao znak pažnje, dobiti kutiju visokokvalitetnih proizvoda Lidl brendova „Cien“, „Lupilu“ i „Siempre“. Tu su kozmetički proizvodi koji neguju nežnu kožu mališana od prvog dana, ali i proizvodi za jednokratnu upotrebu. A da bi se i mame osećale komfornije, ova “čarobna kutija” sadrži i proizvode za njih.

Radno vreme biće od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.

Otvaranje LIDL prodavnice pratite uživo na Urban City Facebook stranici od 7.40h.

1 KOMENTAR

  1. Večeras postavljam šator na zelenoj površini ispred LIDL-a i čekam otvaranjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

KOMENTARIŠI