U saradnji opštine Malo Crniće i biblioteke “Srboljub Mitić”, u Plavoj sali upriličen je prijem učenika osmog razreda osnovnih škola sa područja opštine Malo Crniće, koji su školovanje završili kao nosioci Vukove diplome i učenika generacija.

Photo: A.K.

Uvodnu reč održala je direktorka biblioteke “Srboljub Mitić” Malo Crniće, Danijela Božičković – Radulović, koja je zatim reč dala predsedniku opštine Malo Crniće, Mališi Antonijeviću, koji je poručio deci da prate svoju zvezdu vodilju, da budu zahvalni svojoj zemlji koja je od njih načinila pametne i odgovorne ljude, kao i to da ako se nađu van granice svoje zemlje, istu ne zaborave.

Photo: A.K.

Potom su direktorka biblioteke i predsednik opštine vukovcima uručili knjige i čokolade, knjigu da nastave da rade na svom intelektu, a čokoladu da im život bude sladak, kako je rekla direktorka. Ispred opštine Malo Crniće, predsednik opštine Mališa Antonijević je učenicima generacija uručio tablet računare.

Photo: A.K.

Zajedničkom fotografijom sa direktorkama škola, razrednim starešinama, roditeljima učenika, ispred zgrade opštine Malo Crniće, stavljena je tačka na osnovno obrazovanje ove dece, koja će od septembra nastaviti školovanje u srednjim školama.

Photo: A.K.

KOMENTARIŠI