Svi na stadion – poznati timovi za fudbalski spektakl u Novom Sadu!

Svi na stadion – poznati timovi za fudbalski spektakl u Novom Sadu!

Ulaz na manifestaciju iznosiće 100 za Istok i 200 dinara za Zapad, karte će biti u prodaji na biletarnicama stadiona Karađorđe danas od 12h, a svi koji žele mogu da se uključe u akciju slanjem SMS-a po ceni od 100 dinara za sve mreže na broj 8495

Fudbalski meč Asovi za decu u epizodi “Odigraj srcem” biće održan danas, 8. maja od 18h na stadionu Karađorđe u Novom Sadu, a juče su na konferenciji za novinare otkriveni i timovi koji će se sučeljavati u ovom humanitarnom spektaklu! Boje “Vojvodine” braniće istaknuta imena ovog kluba koji su igrali u “Voši” poslednje tri decenije: Srđan Žakula, Milan Jovanović, Miroslav Tanjga, Ljubomir Vorkapić, Goran Šaula, Jovan Tanasijević, Radoslav Batak, Milan Vještica, Žarko Belada, Bojan Neziri, Petar Puača, Marko Jovanović, Milan Belić, Milan Jovanić, Milan Stepanov, Ivica Francisković, Radovan Krivokapić, Milan Davidov, Saša Drakulić, Ljubiša Dunđerski, Mićo Vranješ, Aleksandar Popović, Mirko Aleksić, Zoltan Sabo i Branko Lazarević.

– Drago mi je što ću se posle toliko godina susresti sa svojim kolegama iz kluba u meču sa velikanima iz FIFPro. Uvek ću podržavati humanitarne manifestacije i pozivam sve koji mogu da podrže što više ovakve akcije, poručio je Milan Stepanov, bivši igrač FK “Vojvodina”.

Foto: EXIT

On i njegovi saigrači sastaće se sa timom Svetskog sindikata profesionalnih fudbalera FIFPro u sastavu:  Spyros Neofytides, Antoine Van den Broeck, Stijn Boeykens, Aldin Đidić, Dario Šimić, Mario Jurić, Panche Kumbev, Lazanas Ioannis, Stephen McGuiness, Ollie Cahill, Filippo Corti, Željko Janović, Željko Damjanović, Joachim Walltin, Joaquim Evangelista, Emilian Hulubei, Dejan Stefanović, Ermin Raković, Nemanja Vučićević, Ajazdin Nuhi, Dejan Radić i predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost, Mirko Poledica, koji je na konferenciji rekao da će fudbaleri iz svih zemalja bivše Jugoslavije, od Vardara, pa do Triglava, igrati za našu decu:

– Ovo nije samo humanitarna utakmica, ovo je poruka ljubavi, tolerancije, koju želimo da pošaljemo i veoma sam srećan što su se svi odazvali, te pozivam ljubitelje fudbala da sutra svim učesnicima iskažu jedno veliko poštovanje.

Podršku utakmici pružila je i ekipa Državnog posla, a Nikola Škorić je poručio da će podržati osnivača organizacije “Zajedno za život” Jovana Simića u svim njegovim akcijama i pozvao sve Novosađane da dođu sutra na utakmicu: – Mi ćemo se pobrinuti da pored sportskog spektakla bude i zabavno, vidimo se na stadionu!

Foto: EXIT

Ulaz na manifestaciju iznosiće 100 za Istok i 200 dinara za Zapad, karte će biti u prodaji na biletarnicama stadiona Karađorđe danas od 12h, a svi koji žele mogu da se uključe u akciju slanjem SMS-a po ceni od 100 dinara za sve mreže na broj 8495. Sav prihod je namenjen fondu Humanitarne organizacije “Zajedno za život”, koja aktivno pomaže deci kojoj je potrebno lečenje, ali i njihovim porodicama:

– Naša misija i cilj je da konstantno sakupljamo sredstva putem lepih i sportskih akcija, da bismo za svaki pojedinačni slučaj mogli da reagujemo brzo. Ovim želimo da poštedimo roditelje čija su deca bolesna muke oko sakupljanja sredstava za njihovo lečenje, i da ovaj fond bude na raspolaganju onima kojima je najpotrebniije – izjavio je Jovan Simić, osnivač organizacije “Zajedno za život”.

Humanitarna utakmica Asovi za decu- “Odigraj srcem!” biće realizovana u organizaciji Svetskog sindikata profesionalnih fudbalera  FIFPro, FK Vojvodine, Humanitarne organizacije “Zajedno za život”, EXIT Fondacije i marketinške agencije Kuća čuvarkuća, uz podršku Radio-televizije Vojvodine, koja će utakmicu prenositi uživo na Prvom programu RTV.

KOMENTARIŠI