TAMO VAMO: Novo na URBAN CITY web portalu

TAMO VAMO: Novo na URBAN CITY web portalu

Ova porodica sa teritorije Grada Požarevca obišla je 280 gradova u 48 zemalja, preleteli su nekoliko stotina hiljada milja, spavali su na najrazličitijim mestima (od najgorih rupa koje možete da zamislite do hotela sa 5*), probali ludu hranu, upoznali mnogo sjajnih ljudi

Foto: TAMO VAMO

Urban City i Blog “TAMO VAMO” vam predstavlja deo internet portala koji se bavi putovanjima.

Ova porodica sa teritorije Grada Požarevca obišla je 280 gradova u 48 zemalja, preleteli su nekoliko stotina hiljada milja, spavali su na najrazličitijim mestima (od najgorih rupa koje možete da zamislite do hotela sa 5*), probali ludu hranu, upoznali mnogo sjajnih ljudi.

Foto: TAMO VAMO

Oni su Milena, Ivan i Sofija.

“Mi smo porodica koja voli da putuje i uživa u novim avanturama. Na ovoj stranici se nalaze avanture, putovanja, manje i veće ekskurzije koje smo na osnovu naših zajedničkih interesovanja organizovali i sprovodili u delo. Naravno u skladu sa mogućnostima i slobodnim vremenom.Ovde ćete naći naša zapažanja, fotografije različitih zemalja, gradova, planina, mora, okeana, reka, jezera, ljudi koje smo upoznali, kao i zanimljivih slučajnih prolaznika. Tokom proteklih godina zajedničkih putovanja obišli smo razne vodeće turističke destinacije koje nas sve interesuju i mame, ali i mnoga manje poznata mesta koja ponekad skrivaju isto toliko zanimljivog”, kažu za Urban City autori Bloga TAMO VAMO.

Sve objave nalaziće se na posebnoj stranici URBAN CITY web portala pod nazivom TAMO VAMO.

KOMENTARIŠI