Ljubičevske igre u petak, ne postoji i dalje zvaničan program

Ljubičevske igre u petak, ne postoji i dalje zvaničan program

Foto: Urban City / B.P. / arhiva

Ono što su građani Požarevca mogli da vide na nekoliko plaćenih bilborda je da se ove godine Ljubičevske igre održavaju po 58. put od 3. do 5. septembra. Takođe LjKI su jedna od retkih, ako ne i jedina manifestacija koja svake godine menja logo.

Ove godine čini se mnogima da je organizacija najgora, možda bolje reći da ona kao takva skoro i ne postoji. Tri dana uoči igara, u vreme nastajanja ovog teksta oko 10.45 časova ne postoji zvaničan program 58. Ljubičevskih konjičkih igara, samo nagađanja i nezvanične informacije.

Turistička organizacija Grada Požarevca je kako nezvanično saznajemo dobila odoborenje za održavanje defilea i programa na hipodromu sa publikom u subotu i nedelju. Takođe je ovog jutra raspisana i licitacija za zakup prostora na hipodromu, u Tabačkoj čaršiji i Trgu oslobođenja za prodaju piva i ostalog pića.

Ranijih godina defile je bio u petak oko 18 časova, za sada nema takve informacije zvanično. Nagađa se da će biti i muzičkog programa u petak, a za subotu je opet nezvanično planiran nastup KUD-ova.

1 KOMENTAR

  1. Branili su da ga viđam,branili su redom svi…..
    Bababambabam neću ništa da znam…..
    I posle sve ga živim za njega…..
    Zašto daga daga daga daga daga dam….

KOMENTARIŠI