Danas, 6. oktobra gradonačelnik Grada Požarevca Saša Pavlović sa saradnicima obišao je radove na asfaltiranju u selu Kličevac.

Uz pomoć sredstava od 300 miliona dinara na osnovu sporazuma o saradnji između Grada Požarevca, mesnih zajednica i EPS-a završavaju se radovi na asfaltiranju ulica na teritoriji MZ Kličevac. Ukupna vrednost druge etape radova je 30 miliona dinara sa PDV-om, a rok za izvršenje radova koji su počeli 11. avgusta je 123 dana.

Po rečima Saše Pavlovića, gradonačelnika Požarevca, radovi će biti završeni pre roka. Pavlović je dodao da je ukupno asfaltirano 28 ulica na ovoj teritoriji i da su meštani zadovoljni izvođenjem radova.

Ovom prilikom gradonačelnik je zahvalio Elektroprivredi Srbije na finansijskoj podršci za sve kapitalne investicije koje obuhvataju selo Rečica, Kličevac, Bubušinac, Maruljevac, Drmno i Stari Kostolac. Pavlović je dodao da će Grad Požarevac ispratiti plan kapitalnih investicija 2020-2025 na lokalnom nivou.

Boban Milošević ispred ove mesne zajednice zahvalio je gradonačelniku Požarevca sa saradnicima, kao i Ogranku TE-KO Kostolac jer su prepoznali potrebe meštana Kličevca i dodao da se nada da će se ovaj trougao saradnje nastaviti i dalje.

Radove je izvodio “Neimar put” iz Salakovca.

Radovi su najavljeni i u Bubušincu, Maljurevcu i Bradararcu.

KOMENTARIŠI