„Tu čelos“ u finalu Lige šampiona sa “Seven Nations Army”

„Tu čelos“ u finalu Lige šampiona sa “Seven Nations Army”

„Tu čelos“ su ovoga puta odabrali i na violončelima besprekorno odsvirali pesmu Seven Nations Army, koju u originalu izvode „Vajt strajps“ (The White Stripes)

Luka Šulić i Stjepan Hauser spremni su za dugoiščekivani nastup na otvaranju finala Lige šampiona 26. maja, a uoči tog veličanstvenog događaja, snimili su i prigodni spot.

„Tu čelos“ su ovoga puta odabrali i na violončelima besprekorno odsvirali pesmu Seven Nations Army, koju u originalu izvode „Vajt strajps“ (The White Stripes). Tu pesmu, uz himnu Lige šampiona, imaće čast da odsviraju u finalu u Kijevu.

„Budući da je to pesma koju ćemo izvoditi uoči utakmice u finalu Lige šampiona, pre nego što igrači izađu na teren, odlučili smo da snimimo i spot. Ja nosim dres Real Madrida, a Luka Liverpula, finalista Lige šampiona“, rekao je Hauser napominjući kako i Luka i on vole odlične rifove i velike bubnjeve koji sjajno dolaze do izražaja u Seven Nations Army.

„Pomislili smo zašto ne bismo odsvirali oba istrumenta na našim violončelima. Ne možemo dočekati da odsviramo pesmu u finalu Lige šampiona. Biće to definitivno trenutak za pamćenje“, ističe Hauser.

Spot su snimili u studiju gde uz sve obaveze marljivo rade i na nadolazećem albumu! A sa nadolazećeg albuma već smo čuli i videli sjajnu obradu večnog hita Eye of the Tiger.

Nastupom u Kijevu, „Tu čelos“ će se još jednom predstaviti pred velikim auditorijem – reč je o nastupu na jednom od najprestižnijih i najgledanijih sportskih događaja koji je prošle godine pratilo više od 350 miliona ljudi!

Pre poznatog dvojca, pred gledaocima finala Lige šampiona nastupiće Dua Lipa i Šon Pol.

KOMENTARIŠI