U centru grada! Ulična tuča navijača bakljama i pajserima u Požarevcu!

U centru grada! Ulična tuča navijača bakljama i pajserima u Požarevcu!

Pošto budu otkriveni i privedeni i ostali akteri, protiv njih će biti podnete krivične prijave za učešće u tuči ili za nasilničko ponašanje, za koje je propisana kazna od šest meseci do pet godina zatvora

Policija u Požarevcu radi na utvrđivanju aktera ulične tuče koja je u ponedeljak uveče izbila u centru grada, između navijača fudbalskih kubova “Partizan” i “Crvena zvezda”.

Do tuče je došlo oko 21 sat, kod pivnice “Dis”, gde su se suparnički tabori potukli bakljama, pajserima, bejzbol palicama i metalnim štanglama, a jedan od aktera imao je i nož, pišu Novosti.

“Video sam da je jedan mladić povređen, jer su mu upaljenu baklju prislonili na lice. Verujem da je zadobio opekotine, jer je počeo da viče zbog bolova”, rekao je  za Novosti jedan od očevidaca.

Sve je počelo kada se jedan “partizanovac” parkirao preko puta tržnog centra “Reč naroda”, a “zvezdaš” mu svojim autom odmah blokirao izlaz.

Pošto je ovaj izašao kroz suvozačeva vrata, grupa “zvezdaša” krenula je za njim. Uskoro je pristiglo “pojačanje” za obe strane, pa je među njima počeo fizički obračun.

Tuča “grobara” i “delija” trajala je oko pola sata, kad je naišla policija, nakon čega su se svi razbežali. Pomoću nadzornih kamera sa okolnih lokala, policija je identifikovala trojicu aktera i odredila im zadržavanje od 48 sati.

Pošto budu otkriveni i privedeni i ostali akteri, protiv njih će biti podnete krivične prijave za učešće u tuči ili za nasilničko ponašanje, za koje je propisana kazna od šest meseci do pet godina zatvora. Kako smo nezvanično saznali, ovaj obračun bio je nastavak sukoba dve navijačke grupe koji je, svađom i uvredama, započet prošlog petka.

KOMENTARIŠI