U Požarevcu 18. novembra pretežno oblačno sa kišom, sneg na planinama

U Požarevcu 18. novembra pretežno oblačno sa kišom, sneg na planinama

U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom, na visokim planinama sa snegom, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Vetar će biti slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se od četiri do sedam, a najviša dnevna od šest do devet stepeni Celzijusa.

U Požarevcu će sutra biti oblačno, povremeno s kišom. Vetar će biti slab do umeren, severozapadni. Temperatura tokom dana biće bez većeg kolebanja, od pet do sedam stepeni Celzijusa.

U Srbiji će u nedelju i ponedeljak biti pretežno oblačno, danju uglavnom suvo, a noću i u jutarnjim satima mestimično kiša i susnežica, na planinama sneg. U utorak pojačan severozapadni vetar, mestimično kiša i sneg, a na planinama sneg uz stvaranje snežnog pokrivača. Zatim će od srede biti bez padavina, u jutarnjim satima slab mraz i magla mestimično, a dnevna temperatura u postepenom porastu.

U Požarevcu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za subotu, 18. novembar 2017:

Osobama sa respiratornim, cerebro i kardiovaskularnim tegobama se savetuje oprez usled očekivanih biometeoroloških prilika. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu pospanosti, neraspoloženja i glavobolјe.

KOMENTARIŠI