U Požarevcu proglašena treća izborna lista – Grupa građana Iskorak

U Požarevcu proglašena treća izborna lista – Grupa građana Iskorak

Foto: B.P.

Gradska izborna komisija u Požarevcu, na sednici održanoj 8. maja 2024. godine u 20,52 časova, donela je Rešenje o proglašenju izborne liste Grupa građana Iskorak – dr Zvonko Blagojević – dr Milan Tadić, koju je 7. maja 2024. godine, podnela Grupa građana Iskorak – dr Zvonko Blagojević – dr Milan Tadić, za izbore za odbornike Skupštine Grada Požarevca, raspisane za 2. jun 2024. godine.

Gradska izborna komisija u Požarevcu utvrdila je da je Grupa građana Iskorak – dr Zvonko Blagojević – dr Milan Tadić, dana 7. maja 2024. godine u 20,03 časova preko ovlašćenog lica, podnela blagovremenu Izbornu listu sa 25 kandidata za odbornike Skupštine Grada Požarevca za izbore raspisane za 2. jun 2024. godine i svu zakonom propisanu dokumentaciju.
Nešto kasnije na istoj sednici Gradska izborna komisija u Požarevcu donela je Zaključak kojim je naloženo izbornoj listi Grupa građana Iskorak – dr Zvonko Blagojević – dr Milan Tadić da u roku od 48 časova od dana objavljivanja na veb prezentaciji Republičke izborne komisije otkloni nedostatke koji su smetnja za njeno proglašenje.

Na sednici održanoj 8. maja 2024. godine Gradska izborna komisija u Požarevcu je utvrdila da je podnosilac Izborne liste u svemu postupio u skladu sa Zaključkom Izborne komisije broj 09-013-8/2024-8-1 od 7. maja 2024. godine i otklonio sve nedostatke Izborne liste koji su bili smetnja za njeno proglašenje.

1 KOMENTAR

 1. Imali su do nedavno izuzetnog čoveka
  sa kojim bi ostvarili dosta bolje rezultate!
  Taj čovek je od rođenja izuzetno pametan, pošten,
  sposoban, vredan, rađam, realno je bi bio najbolji
  na listi, po svim parametrima
  ali gospodin Zvonko Blagojević se
  još jednom žestoko prevario.
  Izuzetno je loše što najbolje ljude gubimo, ljude koji su
  u stanju da stvarno donesu i urade velike promene u gradu Požarevcu!

KOMENTARIŠI