Foto: SNS Požarevac

Sinoć je u prostorijama Gradskog odbora SNS-a u Požarevcu održana tribina pod nazivom “Očuvanje kardiovaskularnog sistema u postkovidu”.

Da li je opasnost od virusa Kovid 19 prošla i kakvo je trenutno situacija? Kako se zaštititi od raznih vrsta virusa i na šta naročito treba obratiti pažnju. Koja su najnovija dostignuća kada je lečenje u pitanju, i šta treba raditi na prevenciji, samo su neke od tema o kojima je bilo reči na tribini koju je održao dr Goran Grujić, internista kardiolog, u organizaciji Unije žena SNS Požarevac. Tribina je nosila naziv “Očuvanje kardiovaskularnog sistema u postkovidu”, i svi prisutni mogli su da čuju mnogo korisnih saveta vezanih za očuvanje zdravlja.

Verica Savić, predsednica Unije žena SNS Požarevac izjavila je da joj je veliko zadovoljstvo što je u prilici da organizuje tribine ove vrste.

-Unija žena kao jedan od osnovnih ciljeva ima rad na širenju svesti na veliki broj tema koje su vezane za unapređenje položaja žena, ali i očuvanje porodice. iz tog razloga, Unija žena će nastaviti sa radom, i u budućnosti pokreteti razne inicijative usmerene na unapređenje položaja žena, kažu u SNS-u.

KOMENTARIŠI