Gradski odbor Srpske napredne stranke Požarevac organizovaće u narednim mesecima niz aktivnosti, sa ciljem daljeg unapređenja rada stranke na lokalu, dogovoreno je na današnjem sastanku u sedištu Srpske napredne stranke u Beogradu.

Sastanku su prisustvovali predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić i potpredsednik Luka Petrović, dok je delegaciju Gradskog odbora Požarevac predvodio predsednik Bane Spasović. Dogovoreno je da Gradski odbor Požarevac organizuje niz akcija u narednom periodu, radi daljeg popularisanja ideja i programskih ciljeva Srpske napredne stranke.

Jedan od najznačajnijih događaja za Gradski odbor Požarevac u narednim mesecima svakako će biti dolazak predsednika SNS – a i Republike Srbije Aleksandra Vučića u Požarevac, koja je najavljena na današnjem sastanku. Odlučeno je da se započene sa pripremama za oranizaciju posete. Izvršni odbor srpske napredne stranke pružiće svu potrebnu podršku radu Gradskog odbora i organizaciji i sprovođenju pomenutih aktivnosti.

1 KOMENTAR

  1. Sa fotografije se vidi da su momci orni za rad. Pazite da ne bude posle “Kamo sreće da su manje radili ! “

KOMENTARIŠI