Nacionalna služba za zapošljavanje, Filijala Požarevac će 18.04.2018. godine održati sajam zapošljavanja, prvi po redu u poslovnoj 2018. godini. Sajam će se održati u velikom holu Centra za kulturu u Požarevcu, u vremenu od 10.00 – 14.00 sati.

Učešće na sa sajmu će uzeti 25 poslodavaca sa iskazanim kadrovskim potrebama za 160 slobodnih radnih mesta.

U ukupnom broju slobodnih radnih mesta, pretežne delatnosti za kojima poslodavci, učesnici sajma imaju potrebe su nekvalifikovani, pomoćni građevinski radnici, stolari, prodavci, bravari, diplomirani hidrograđevinski inženjer. Poslodavci su iskazali potrebe i za angažovanjem većeg broja osoba sa invaliditetom, a u najvećoj meri su zastupljeni slobodni poslovi za nekvalifikovane radnike.

Na sajmu će govoriti direktor Filijale Sonja Mirić. Sajam će otvoriti gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović, koji će se osvrnuti na saradnju Filijale Požarevac i lokalne samouprave, kao i planiranim aktivnostima u 2018. godini. Sajmu će prisustvovati direktor Sektora za podršku zapošljavanju Nacionalne službe za zapošljavanje, Neda Milanović, sa saradnicima iz Odeljenja za obrazovanje i obuke, koji će pored sajma obići i fabriku tekstila „Ringelsan“ doo, poslodavca koji je podneo zahtev za obuku za 150 lica za krojenje i šivenje, u prvoj fazi.

KOMENTARIŠI