Predsednik Skupštine Grada Požarevca Bojan Ilić zakazao je za utorak 26. maj 34. sednicu Skupštine Grada Požarevca.

Skupština je počela u 10 časova, s tim da se po prvi put sednica organizuje van skupštinske sale kako bi se poštovale mere zbog covid 19. Sednica će se održati u velikoj sali Centra za kulturu.

Na sednici u utorak će se između ostalih tačaka Dnevnog reda glasati i za usvajanje predloga odluke o donošenju Plana generalne regulacije Požarevac 1, o uslovima i načinu realizacije programa lokalnog ekonomskog razvoja Grada Požarevca za period od 2018. do 2020. godine.

Na 34. sednci glasaće se i za predloge rešenja o usvajanju izveštaja o radu Gradskog štaba za vanredne situacije na teritoriji grada Požarevca za 2019. godine i predlog rešenja o usvajanju plana rada Gradskog štaba za 2020. godinu, na Dnevnom redu biće i predlozi rešenja o davanju saglasnosti na izveštaje o radu i poslovanju sa finansijskim pokazateljima ustanova i fondacije čiji je osnivač Grad Požarevac za 2019.

Na sednici u utorak biće doneta odluka o izboru direktora JKP “Vodovod i kanalizacija”, “Sportski centar Požarevac”, kao i Istorijskog arhiva.

KOMENTARIŠI