Foto: Urban City / B.P.

Jagošu R. (70) iz Boževca kod Malog Crnića, koji se sumnjiči da je u nedelju na njivi ubio svog komšiju Ljubišu Stojadinovića (59), nakon saslušanja pred Višim tužilaštvom u Požarevcu određen je pritvor do 30 dana.

Podsetimo, Jagoš R. je u nedelju po podne hicima iz pištolja usmrtio komšiju, koji je u svađi oko međe potegao nož i ubo ga u nadlakticu i grudi. Nakon što je upucao komšiju, pozvao je policiju i sačekao ih na njivi.

– On je pred tužiocem rekao da nije imao nameru da ubije komšiju, već da se samo uplašio kada je video da ovaj poteže nož na njega, pa je u nužnoj odbrani potegao pištolj i zapucao. Istraga će pokazati šta se zapravo dogodilo, a njemu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor – kaže dobro obavešteni izvor Kurira.

2 KOMENTARA

  1. Ama ljudi što ne pišete istinu, pokojni Ljubiša je ubio čoveka zbog mede kada je imao samo 19 godina i to kocem.U selu je bio poznat kao nasilan čovek i lopov.Jagos nije trebao da ga ubije ali da nije sada bi on sigurno bio mrtav.Ima i Jagoš svojih mana ali sigurno nije nasilan,na miran način je pokušao da reši spor tako što je izvodio geometre ali ovaj drugi nije prihvatao zakonske mere i stalno mu pretio da će da ga ubije.

KOMENTARIŠI