Uhapšen bračni par: Buteljkom vina usmrtili muškarca (75) iz Žabara pa ga...

Uhapšen bračni par: Buteljkom vina usmrtili muškarca (75) iz Žabara pa ga spakovali u gepek

Zajedničkim radom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini i Požarevcu uhapsili su bračni par T. A. (1980) i Ž. A. (1970) iz Svilajnca i B. Đ. (1969) sa područja opštine Žabari, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo

Zajedničkim radom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini i Požarevcu uhapsili su bračni par T.A. (1980) i Ž.A. (1970) iz Svilajnca i B.Đ. (1969) sa područja opštine Žabari, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo.

Sumnja se da su oni 14. septembra u kući supružnika u Svilajncu udarcima buteljkom vina usmrtili sedamdesetpetogodišnjeg muškarca iz sela u okolini Žabara koji im je bio u gostima. Potom su, kako se sumnja, telo muškarca stavili u prtljažnik njegovog vozila, odvezli i ostavili u dvorištu jedne vikendice u okolini Svilajnca. Njih troje su se potom odvezli do kuće žrtve iz koje su ukrali dva bicikla, koje je policija u kući osumnjičenih pronašla.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Jagodini osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće privedeni tužiocu.

KOMENTARIŠI