Foto: Urban City // ilustracija

Ujutro slab mraz, magla i niska oblačnost, koja će se u nižim predelima, po kotlinama i dolinama reka ponegde zadržati duže tokom dana.

U ostalim krajevima malo do umereno oblačno, a na planinama pretežno sunčano. Tokom dana oblačno i suvo, samo je u Vojvodini predveče moguća slaba kiša. Jutarnja temperatura od minus 4 do 1, dnevna od 6 do 11 stepeni.

Uveče i u toku noći na severu Srbije uz prolazno naoblačenje moguće su slabe mešovite padavine (kiša i sneg).

Vreme u Beogradu

U Beogradu posle hladnog i maglovitog jutra, oblačno, ali bez kiše. Temparatura će se kretati od 2 do 6 stepeni, najviša dnevna 8.

Vreme narednih dana

U utorak pretežno oblačno i uglavnom suvo. Po kotlinama zadržavanje magle veći deo dana. U Vojvodini i Timočkoj Krajini u toku dana delimično razvedravanje. U sredu jutro hladno sa slabim mrazem i maglom. Ponegde u nižim predelima i po kotlinama zadržavanje magle i niske oblačnosti veći deo dana, a na planinama i u krajevima bez magle biće pretežno sunčano. U nižim predelima i po kotlinama maglovito i tmurno, a u brdsko-planinskim pretežno sunčano.  Do 28.11. u nižim predelima i po kotlinama maglovito, tmurno i hladno, a u brdsko-planinskim pretežno sunčano. Za dane vikenda i početkom naredne sedmice malo toplije uz prolazno naoblačenje s kišom. Na visokim planinama kiša i sneg.

KOMENTARIŠI