Ukrali ajkulu iz bazena i izneli je u kolicima za bebe /VIDEO/

Ukrali ajkulu iz bazena i izneli je u kolicima za bebe /VIDEO/

Na snimku se vidi da je jedan od lopova prišao bazenu u kojem posetioci mogu da maze ajkule, izvadio malu ajkulu, umotao je u mokro ćebe, stavio u kolica za bebe i krenuo napolje

Tri osobe ukrale su iz Akvarijuma u San Antoniju u Teksasu ajkulu, koja je plivala u manjem bazenu, umotali je u ćebe, ubacili u kolica za bebe i jednostavno napustili zgradu.

Ovu neobičnu krađu zabeležile su sigurnosne kamere Akvarijuma, a na video-snimku koji je procurio u javnost vidi se da su u krađi učestvovale tri osobe – dva muškarca i jedna žena.

Na snimku se vidi da je jedan od lopova prišao bazenu u kojem posetioci mogu da maze ajkule, izvadio malu ajkulu, umotao je u mokro ćebe, stavio u kolica za bebe i krenuo napolje. U tom trenutku sa njim je krenuo još jedan muškarac, a kada je sve to video jedan od radnika Akvarijuma, obavestio je menadžerku Džejn Spelman.

Ona je, piše Dejli mejl, krenula na parking za lopovima, koji su ajkulu, kako je pokazala druga kamera, ubacili u kofu s vodom i u kamionet.

Lopovi joj nisu dali da pregleda kamionet, tvrdeći da je unutra dete kojem je pozilo i koje moraju hitno da vode kod lekara.

Jedan od lopova je brzo ušao u kamionet i odvezao se, dok je drugi uhapšen na parkingu i policiji priznao šta se sve dogodilo.

Policija je juče pronašla kamionet i traga za još jednim muškarcem i ženom koji su učestvovali u krađi.

Pogledajte kako je izgledala ova neobična krađa.

Ajkula koja je ukradena iz ovog akvarijuma naziva se Heterodontus francisci, endemska je vrsta i ima je blizu obala Severne Amerike.

KOMENTARIŠI