Ulemek vraćen u Zabelu, suđenje odloženo

Ulemek vraćen u Zabelu, suđenje odloženo

Optuženi su vidno raspoloženi desetak minuta proveli u „boksu“, posle čega su vraćeni u Zabelu jer tehnika za snimanje u sudu nije radila.

Suđenje bivšim pripadnicima JSO Miloradu Ulemeku Legiji, Zvezdanu Jovanoviću i ostalim optuženim za oružanu pobunu JSO odloženo je juče u Specijalnom sudu u Beogradu zbog kvara tehničkih uređaja za snimanje u sudnici.

Iako je suđenje odloženo, uz ogromne mere obezbeđenja Jovanović i Ulemek prebačeni su iz zatvora Zabela u Požarevcu, u kom služe kaznu, na suđenje u Beograd.

– Sad lagano nazad – obratio se sa optuženičke klupe Legija majci, koja je sedela u publici. Čim je u pratnji stražara sproveden na optuženičku klupu, on je mahnuo njoj i prijateljima koji su sedeli sa druge strane neprobojnog stakla, koje odvaja optužene i publiku.
– Kako si – pitala ga je majka Natalija Ulemek, na šta je on samo klimnuo glavom, gestikulirajući da je dobro.

Vidno raspoložen juče u sudnici bio je i Zvezdan Jovanović, koji je čim je ušao u boks za optužene uz osmeh poslao poljupce atraktivnoj plavuši koja je sedela u prvom redu publike.
– Dobro se drži, raspoložen je – prokomentarisala je ona i uzvratila mu poljupce.

Misteriozna plavuša je, kako se ispostavilo, Biljana Nikolić, koja radi u advokatskoj kancelariji svog oca, advokata Zorana Nikolića.
– Zvezdan i njegova supruga Olivera su mi prijatelji. Družimo se, pružam mu podršku iz publike jer ga zaista volim – kratko je ona rekla za Kurir posle odlaganja jučerašnjeg suđenja.

KOMENTARIŠI