Ulica Jovana Šerbanovića u Požarevcu dobila nov asfalt, trotoare, slivnike, LED rasvetu,...

Ulica Jovana Šerbanovića u Požarevcu dobila nov asfalt, trotoare, slivnike, LED rasvetu, od danas otvorena za saobraćaj!

U sredu je počelo asfaltiranje od Porečke do Hajduk Veljkove, a danas se kreće sa radovima od Hajduk Veljkove do Njegoševe

Gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović sa saradnicima obišao je u sredu ulicu Jovana Šerbanovića u kojoj je počelo asfaltiranje i koja bi od četvrtka, 21. juna trebalo da bude otvorena za saobraćaj.

Foto: Grad Požarevac

U ovoj ulici pored kolovoza urađeni su trotoari, slivnici i led rasveta.

Foto: Grad Požarevac

Gradonačelnik Bane Spasović je istakao da je zadovoljan dinamikom radova i da je dužina ulice 375 metara vrednosti 32,5 miliona dinara.

Foto: Grad Požarevac

U sredu je počelo asfaltiranje od Porečke do Hajduk Veljkove, a danas se kreće sa radovima od Hajduk Veljkove do Njegoševe. Takođe u ovoj ulici su izvedeni radovi na toplifikaciji vrednosti 19 miliona dinara. On je još dodao da se malo kasni sa radovima, ali da su za to odgovorne vremenske neprilike koje su zadesile Požarevac prošle nedelje.

Foto: Grad Požarevac

Inače ovo je jedna od najprometnijih saobraćajnica u Požarevcu i njena širina je povećana na 6,5 metara, ona je povezana sa Hajduk Veljkovom ulicom gde se radovi izvode punom parom. Vrednost te investicije je 65 miliona dinara dužina ulice je 1324 metra, a radi se zamena azbestnih vodovodnih cevi u vrednosti od 16,5 miliona dinara tako da će se na tom mestu ukupno uložiti 81,5 miliona dinara.

Foto: Grad Požarevac

KOMENTARIŠI