Uređaj koji treba da imate u svom automobilu

Uređaj koji treba da imate u svom automobilu

Ako sinhronizujete ovaj mali uređaj sa svojim pametnim telefonom, uvek ćete videti lokaciju na mapi . Odličan je za auto, bicikl, ruksak, novčanik, torbicu, ljubimce ... I teži samo 30 grama.

Konačno ćete se osećate se kao James Bond

Kako bi se osećali da uvek znate lokaciju svog automobila, bilo gde na vašem mobilnom telefonu ?

Lično, svidela mi se ova ideja, ali sistemi koji su do sada bili dostupni zahtevali su skupu instalaciju i prilično visoke mesečne naknade. I iz tog razloga, ovaj uređaj je toliko privukao moju pažnju.

Kako je to moguće?

To je prva stvar za koju sam  pitao kada sam čuo za to. I sve to čini ovaj mali uređaj mogućim, a jedva je veči od novčića. Sadrži ugrađenu bateriju koja se lako zamjenjuje (1 €), iako je vek trajanja baterije oko jedne i po godine.

Ali … kako to funkcioniše?

Vrlo lako! Potrebno je manje od pet minuta da ga instalirate i pokrenete. Morate samo da ga povežete sa svojim pametnim telefonom i preuzmete besplatnu aplikaciju koja vam omogućava da ga pronađete u bilo koje vreme.

Jednom kada to završite, jednostavno možete da ga zakačite na svoj ključ, stavite ga u torbicu ili ga ostavite u  bilo kojem drugom objektu . A možete ga sakriti u svom automobilu .

Sve što sada treba da uradite je da otvorite aplikaciju na svom mobilnom telefonu, tako da možete da vidite lokaciju na vašem uređaju. Ako izgubite svoj automobil, a zatim jednostavno odaberite ” Lost object icon” i dobijete koordinate poslednju poznatu poziciju.

Na sledećem video snimku možete ga videti u akciji :

 

Ostale karakteristike

Pošto je uređaj tako mali, zaista možete da ga držite svuda. Na primer, veoma je korisno da ne izgubite svoje ljubimce iz vida, da locirate svoj bicikl, svoje gaće, ranac, novčanik, itd…

 

KOMENTARIŠI