Uređeno igralište u ulici Čede Vasovića u Požarevcu

Uređeno igralište u ulici Čede Vasovića u Požarevcu

Dečije igralište i prostor za odmor sa klupama u ulici Čede Vasovića, iza popularnih “Betonjerki” ponovo su postali mesto za igru, odmor i razonodu, zahvaljujući akciji Mesnog odbora Gornja mala 1 SNS Požarevac.

Foto: SNS Požarevac

Petnaestak članova tog mesnog odbora odlučilo je da iskoristi poslednji lep vikend u oktobru tako što su popravili i potpuno uredili dečije igralište koje je godinama bilo zapušteno. U akciji su popravljene i klupe, zamenjene daske za sedenje koje su bile polomljene, i ofarban je i osvežen mobilijar koji koriste svi stanari okolnih zgrada. Takođe su očišćene zelene površine, koje su bile pune staklića i raznog drugog smeća.

Foto: SNS Požarevac

Stanari zgrade iza koje se sprovodila akcija nisu krili svoje odobravanje, i ponudili su osveženje svima koji su učestvovali u akciji.

Na ovaj način članovi mesnog odbora Gornja mala 1 nastoje da ukažu svojim komšijama i Požarevljanima kako je vrlo malo potrebno da našu okolinu pretvorimo u prijatno mesto za igru i druženje, i da ukoliko se sami ne pobrinemo da nam bude lepo i prijatno, to niko neće uraditi umesto nas. Sve popravke i čitavu akciju sproveli su sopstvenim donacijama i radom. Akciju su vodili funkcioneri mesnog odbora Gornja mala 1, odbornici Stefan Ćurčić i Maja Cvetković, uz veliku pomoć ostalih članova.

KOMENTARIŠI