Ključeve od vozila uručio je zamenik gradonačelnika Grada Požarevca Saša Pavlović direktorki Centra za soocijalni rad Tatjani Rajić.

FOTO: GRAD POŽAREVAC

Zamenik gradonačelnika Grada Požarevca Saša Pavlović je ovom prilikom rekao da danas predajemo još jedno vozilo ovog puta ono je namenjeno Centru za socijalni rad, reč je o vozilu vrednosti od oko 1,5 miliona dinara. Ovo vozilo kao i sve dosadašnje donacije ima za cilj poboljšanje efikasnosti u radu naših ustanova i samih uslova za naše radnike u Centru za socijalni rad:

„U više navrata smo apostrofirali da mi ne delimo ustanove, institucije i javna preduzeća po značaju, već za Grad Požarevac svi imaju podjednak tretman. CZSR kao referentna ustanova za sprovođenje većeg dela socijalne politike zaslužuje da ima sve neophodne uslove za nesmetan rad a sve u cilju servisiranja naših građana. Grad Požarevac, kao što sam već spomenuo bez obzira na okolnosti u kojima se grad i država nalazi pokušava da svim ustanovama, institucijama i preduzećima omogući nesmetan rad pa smo tako, kao što ste i vi sami svedoci, nedavno poklonili novo vatrogasno vozilo, vozilo hitnoj pomoći, policijskoj upravi, Crvenom krstu a da tu nećemo stati dokaz je i da je u toku postupak nabavke još dva vozila za saobraćajnu policiju. Ovom prilikom se zahvaljujem svim radnicima CZSR koji su u ovim teškim vremenima pokazali veliku društveno odgovornu sliku kroz naporan rad i konstantno dežurstvo. Mi kao predstavnici lokalne samouprave znaćemo da to cenimo i poštujemo.“

FOTO: GRAD POŽAREVAC

Tatjana Rajić direktorka Centra za socijalni rad zahvalila se lokalnoj samoupravi na ovoj donaciji koja je od izuzetnog značaja za ovu ustanovu, čiji zaposleni imaju dosta terenskog rada. Ona je još dodala da je pored ove donacije obnovljena kompletna računarska oprema a u toku je i postupak za zamenu dotrajale stolarije na upravnoj zgradi.

KOMENTARIŠI