Uz NIS i Mastercard zagarantovan dobitak

Uz NIS i Mastercard zagarantovan dobitak

Kompanija NIS i Mastercard pripremile su specijalna iznenađenja za sve potrošače na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

Iznenađenje se odnosi na sve potrošače koji se prilikom kupovine na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama opredele za plaćanje Mastercard ili Maestro platnom karticom.

Za svaku transakciju obavljenu do 10. maja Mastercard ili Maestro platnom karticom prilikom kupovine na benzinskim stanicama NIS-a, svaki potrošač, bez obzira na iznos transakcije, dobija karticu sa specijalnim iznenađenjem koja mu donosi jedan od mnogobrojnih poklona među kojima su i put u Pariz i karte za jedan od mečeva na Otvorenom prvenstvu Francuske u tenisu – Rolland Garros.

Prvi poklon-paket putovanja od ukupno tri koje su za ovu priliku obezbedile NIS i Mastercard otišao je u ruke Dragana Radenkovića, a ovaj vredan poklon osvojio je uz pomoć Mastercard platne kartice na GAZPROM benzinskoj stanici u Novom Sadu.

Osim posete francuske prestonice koja uključuje obezbeđen aranžman, smeštaj i avio-karte za dve osobe, kao i odlazak na Rolland Garros, bogat fond poklona koji su pripremili NIS i Mastercard sadrži kartice za gorivo u iznosu od 5.000 dinara za kupovinu svih derivata na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, popust od 3 dinara po litru derivata prilikom kupovine 25 i više litara benzinskog ili dizela goriva na maloprodajnim objektima kompanije NIS, kao i poklon ili značajan popust na neki od proizvoda iz bogatog dodatnog asortimana kompanije NIS.

KOMENTARIŠI