UŽAS KOD PETROVCA NA MLAVI: Posle svađe sa ženom, polio se benzinom...

UŽAS KOD PETROVCA NA MLAVI: Posle svađe sa ženom, polio se benzinom i zapalio!

Brat Gorana Milovanovića, koji se kod Petrovca na Mlavi ubio posle svađe sa ženom: Očekujem da se sve rasvetli, ali nikoga ne optužujem. Sahrana u četvrtak na seoskom groblju

-Ne želim nikog da optužujem, ali očekujem od nadležnih organa da do kraja rasvetle ovaj slučaj i utvrde kako je tačno došlo do smrti mog brata. Ne mogu da verujem da je on bio u stanju da podigne ruku na sebe, i to na ovako bolan način, da se polije benzinom i zapali – kaže, za “Novosti“, Dragan Milovanović, brat Gorana Milovanovića (38) iz Vošanovca kod Petrovca na Mlavi, koji je izvršio samoubistvo.

Goran će biti sahranjen u četvrtak, na seoskom groblju, a na večni počinak, uz prijatelje i komšije, ispratiće ga njegovo dvoje dece i brat Dragan. U trenutku Goranovog stradanja prisutna je bila samo njegova druga supruga Ivana, s kojom se on, navodno, posvađao neposredno pre tragedije. Nju ekipa “Novosti” nije zatekla u kući, ali jeste Goranovu prvu ženu, Snežanu Đorđević, s kojom se razišao u aprilu ove godine.

– Mene je Goran varao s tom ženom i zbog nje me je oterao iz kuće, zajedno sa našim sinom i ćerkom, koji imaju osam i sedam godina – priča Snežana.

Ni njoj ni njenom deveru Draganu nije jasno kako je Goran nastradao.

– Ne znamo šta se desilo, samo smo čuli da je izvršio samoubistvo tako što se polio bezinom i zapalio – priča Dragan. – Ja sam u sobi našao Goranov izgoreli radnički kombinezon, a ispred kuće sam video tragove paljevine.

Prema njegovim rečima, on u kući nije uspeo da nađe ništa od Goranovih dokumenata, iako je imao i pasoš i vozačku dozvolu i ličnu kartu. Zbog toga planira da, posle sahrane, od policije i tužilaštva zatraži detaljan izveštaj sa uviđaja.

– Moj brat je sa teškim opekotinama prevezen za Beograd u petak, 9. novembra, a ja sam za to saznao sutradan. U nedelju, 11. novembra, otišao sam za Beograd i tamo su mi lekari rekli da tražim donore kože za brata. Međutim, kad sam počeo da ih tražim, lekari su mi javili da ne treba, da je kasno i da moj brat neće preživeti. Bio je u toliko lošem stanju da nisam mogao ni da ga vidim, ni da pričam s njim – kaže očajni Dragan.

Prema nezvaničnim saznanjima, Goran se, nakon svađe sa suprugom Ivanom, koja je kod njega živela sa svoje troje dece, polio benzinom i zapalio. Od nesnosnih bolova, istrčao je u dvorište i pao na zemlju i počeo da se valja, ne bi li ugasio vatru koja mu je zahvatila odeću. Vrištanje supruge čule su komšije i pozvale Hitnu pomoć, koja je teško povređenog Gorana prebacila za Beograd, gde je osam dana kasnije i preminuo. Ivana je nakon toga sa svojom decom napustila kuću i, najverovatnije se vratila u Leskovac, gde je i ranije živela.

POLICIJA: NEMA KRIVIČNOG DELA

O stradanju Gorana Milovanovića nije bilo zvaničnog obraćanja javnosti nadležnih organa, koji su izvršili uviđaj. Jedino je u policiji potvrđeno da se radi o samoubistvu i da u tom slučaju nema nikakvog saopštenja za medije, jer se ne radi o krivičnom delu.

KOMENTARIŠI