VEČE BORILAČKIH VEŠTINA U POŽAREVCU

VEČE BORILAČKIH VEŠTINA U POŽAREVCU

Kalendarom dešavanja Kulturno – sportskog centra „Požarevac“ za novembar mesec predviđen jedinstven sportski događaj, jedan od onih kome su naši sugrađani imala priluku da prisustvuju i prethodnih godina.

Sada već tradicionalana manifestacija „VEČE BORILAČKIH VEŠTINA“ čiji je organizator i domaćin Kulturno – sportski centar „Požarevac“ održaće se u nedelju, 13. novembra sa početkom u 19 sati.

Istinski majstori borilačkih veština, predstavnici klubova iz Požarevca i Kostolca prirediće još jedno veče za pamćenje i upoznati posetioce sa jednim od najlepših načina za sveukupni telesni i duhovni razvoj svakog pojedinca. U posebno kreiranim nastupima klubovi će se potruditi da publici prikažu pravce i stilove svih na ovim prostorima popularnih veština sportskog borenja.

Svi učesnici i organizator ove manifestacije jedinstveni su u pozivima i porukama koje upućuju javnosti, posebno najmlađima a jedna od naročito isticanih poruka formirana je na principima discipline i učenja, samopoštovanja i uvažavanja protivnika, unapređenja opšte i zdravstvene kulture i kodeksu zajedništva i jednakosti za sve.

KOMENTARIŠI