GP Gostun, Foto: Urban City // B.P.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17 časova, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila i autobuse je 120 minuta, na graničnom prelazu Horgoš, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila i autobuse je 60 minuta, a na graničnom prelazu Batrovci, na ulazu i izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta.

Na graničnom prelazu Preševo, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta, dok je na izlazu, 30 minuta, na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna je vozila 40 minuta, na graničnom prelazu Gostun, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna je vozila 30 minuta.

Kako se dodaje, na graničnom prelazu Jabuka, na ulazu i izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 50 minuta, na graničnom prelazu Špiljani, na ulazu i izlazu, zadržavanje za putnička motorna je vozila 50 minuta, na graničnom prelazu Kotroman, na ulazu i izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 40 minuta.

Na graničnom prelazu Šid, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta, na graničnom prelazu Sremska Rača, a na ulazu i izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 40 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila, dodaje se u saopštenju.

KOMENTARIŠI