Veliki broj radova u opštini Malo Crniće, realizacija po planu

Veliki broj radova u opštini Malo Crniće, realizacija po planu

Foto: Urban City

Veliki broj radova je trenutno aktuelan u opštini Malo Crniće, ali oni koji se izdvajaju su svakako asfaltiranje platoa ispred upravne zgrade mlina, kao i asfaltiranje dela puta u naselju Kula, čija je vrednost javne nabavke oko 2 miliona dinara.

U narednih 15 dana se očekuje i isporuka specijalnog vozila – traktora sa produženom hidrauličnom rukom, za potrebe JKP “Čistoća” Malo Crniće, koji će u letnjim danima služiti za sređivanje trotoara, šišanje rastinja i granja pored puta, a u zimskim danima za čišćenje snega.

Radovi na modernizaciji Narodne biblioteke “Srboljub Mitić” privode se kraju, a po završetku radova, biblioteka će dobiti obrise jedne moderne biblioteke, i digitalnu čitaonicu sa velikim brojem laptopova i računara.

Foto: Urban City

Radilo se i na rekonstrukciji kulturno – istorijskih spomenika, pa su tako privedeni kraju i radovi na česmi u naselju Kravlji Do.

O ovim, i ostalim radovima koji se odvijaju i koji će se odvijati u narednom periodu, obaveštavaćemo vas blagovremeno putem našeg portala.

KOMENTARIŠI