Veliko Gradište bogatije za dva nova stanovnika, Magdalenu i Dušana /Video/

Veliko Gradište bogatije za dva nova stanovnika, Magdalenu i Dušana /Video/

Magdalena je rođena 01. januara, kao treće dete Dijane Krajić, a Dušan, prvo dete Aleksandre Bogić, došao je na svet narednog dana

Predsednik opštine Veliko Gradište, Dragan Milić, primio je danas prvorođene gradištanske bebe u 2018. godini i njihove roditelje. Veliko Gradište je na samom početku godine postalo bogatije za dva nova stanovnika, Magdalenu i Dušana.

“Čestitam vam na prinovi, ovim anđelima, i vama i bebama želim srećnu novu godinu i sve najbolje“, rekao je predsednik uručivši roditeljima, zajedno sa načelnicom Opštinske uprave, Suzanom Đorđević, poklon paket i dukat za bebe.

Foto: Opština Veliko Gradište

Magdalena je rođena 01. januara, kao treće dete Dijane Krajić, a Dušan, prvo dete Aleksandre Bogić, došao je na svet narednog dana.

Opština će ovim roditeljima za opremanje novorođenčeta dodeliti i 15.000 za prvo, odnosno 25.000 dinara za treće dete dok će obe majke, kao nezaposlene, dobiti dodatnih 50.000 dinara. Pored toga, sleduje im i autosedište za bebe kao i karta za besplatni parking u gradu, koje, svakog meseca, opština svečano uručuje roditeljima novorođenih beba.

KOMENTARIŠI