Veliko Gradište na 19. Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora u Nišu

Veliko Gradište na 19. Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora u Nišu

Međunarodni sajam turizma u Nišu postao je nezaobilazni deo planova i programa prezentacije turističke privrede u kalendaru međunarodnih sajmova u Srbiji i regionu

Turistička organizacija opštine Veliko Gradište, u okviru štanda Istočne Srbije predstavila je svoju ponudu na 19. Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora, održanom u Niškoj hali “Čair“, od 29. do 31. marta.

Turističke kapacitete i ponudu predstavile su domaće i strane agencije, turističke organizacije, turoperatori, hotelijeri i klubovi ekstremnih sportova, uglavnom iz Srbije, ali i iz regiona. Mnogobrojni posetioci sajma zainteresovani su za područje Donjeg Podunavlja, a sve je veći broj ljudi koji planira da svoj odmor ovog leta provede u Srbiji.

Foto: Opština Veliko Gradište

Široka turistička ponuda Velikog Gradišta i Srebrnog jezera, različiti smeštajni i ugostiteljski objekti, turistički brodovi i mnogobrojne manifestacije koje su predstavljene na štandu TO Veliko Gradište privukli su veliku pažnju kako mladih tako i starijih posetioca.

Međunarodni sajam turizma u Nišu postao je nezaobilazni deo planova i programa prezentacije turističke privrede u kalendaru međunarodnih sajmova u Srbiji i regionu i kao takav i ove godine bio je idealna prilika za uspostavljanje novih kontakata u cilju jačanja turističke privrede i regionalnog povezivanja.

KOMENTARIŠI