Veliko Gradište na sajmu turizma u Beogradu

Veliko Gradište na sajmu turizma u Beogradu

U konferencjiskom prostoru beogradskog sajma turizma, predstavilo se Veliko Gradište svojom ponudom pred velikim brojem ambasadora i drugih poslanika turizma.

Pored prelepe reke Dunav,reke Pek i Srebrnog jezera, Veliko Gradište se nalazi na vrhu turističke ponude u našoj zemlji, – rekao je na beogradskom sajmu turizma predsednik opštine Veliko Gradiste Dragan Milić

veliko gradiste

i dodao: – Srebrno jezero se nalazi od Beograda na 120 kilometara,relativno dobrim putem se stigne za sat i petnaest minuta. Jezero je dugačko 14 kilometara i idealno je za kupanje, za bavljenjem sporta na vodi i za druge sadržaje. U zadnjih par godina urađeno je dosta objekata koji mogu da pruže razna zadovoljstva, to su novi hoteli sa restoranima,

Image4ppp

kongesnim salama, novi akva park. U ponudi su i dva turističa broda koji u sezoni saobraćaju na relaciji Srebrno jezero – Golubačka tvrđava. Kada se pomene Golubac tu se vidi velika saradnja na polju turizma kao i sa drugim opštinama u Braničevskom okrugu.

veliko gradiste

Veliko Gradište može da se pohvali kampom Miloša Teodosića „Teo 4“ na kome se nalaze četri košarkaška terena od koga je jedan vrhunski ali od ove godine i  ova četri terena biće presvučena tartanom.

Image5ppp

Ovih dana i počinje izgradnja hale za pripreme sportista i dece a očekuje se da dođu i deca iz desetak evropskih zemalja na raznim kampovima uokviru različitih priprema.

veliko gradiste

KOMENTARIŠI