Veštačenje potvrdilo: Šutirajući ženu u stomak MONSTRUM UBIO BEBU u Beranju kod...

Veštačenje potvrdilo: Šutirajući ženu u stomak MONSTRUM UBIO BEBU u Beranju kod Požarevca

U narednim danima biće poznato da li će slučaj biti prebačen u Više javno tužilaštvo gde će protiv Nenada biti pokrenut postupak za pokušaj ubistva supruge i ubistvo bebe

Nenad B. (42), koji je pre mesec dana brutalno pretukao svoju nevenčanu suprugu Tanju M. (38) iz Beranja kod Požarevca, nekoliko nedelja pred porođaj ubio je bebu batinama, dok je majka jedva ostala živa, pokazala su veštačenja koja su stigla u sud.

Prema saznanjima Blica, u narednim danima biće poznato da li će slučaj biti prebačen u Više javno tužilaštvo gde će protiv Nenada biti pokrenut postupak za pokušaj ubistva supruge i ubistvo bebe.

Ono što se za sada zna jeste da su veštačenja povreda Tanje, koju je nevenčani suprug mučki isprebijao, šutirajući je svuda po telu, a najviše po stomaku, ukazala na to da je njihovo nerođeno dete pre batina bilo živo.

– Majka je ulazila u deveti mesec trudnoće koja je sve vreme tekla dobro. Međutim, usled brutalnog prebijanja, a pošto je ranije imala carski rez, došlo je do olubljivanja posteljice gde je bila beba i dete je ispalo majci u trbuh – priča izvor “Blica” upoznat sa istragom.

Prema njegovim rečima, bebi nije bilo spasa, a majka je jedva ostala živa.

– Nenad, koji je bio pod dejstvom alkohola, nije joj dao da ode kod lekara, pa se Tanja tek sutradan sa jakim bolovima javila ginekologu. Kada je otišla na ultrazvuk, lekar je zanemeo i odmah je obavljen carski rez. Beba je bila mrtva, a da se majka pojavila koji sat kasnije, pitanje je da li bi preživela jer je zadobila višestruke povrede, a materica joj je naprsla – objašnjava sagovornik Blica.

KOMENTARIŠI