VILLAGER® trimeri i kosačice na akciji u Agro centru “Breza promet” u...

VILLAGER® trimeri i kosačice na akciji u Agro centru “Breza promet” u Požarevcu

Foto: PROMO

U velikom Agro centru “Breza promet” u Požarevcu u industrijskoj zoni grada u Đure Đakovića bb i dalje je u toku velika prolećna Villager akcija!

Foto: PROMO

VILLAGER® FUSE akumulatorske kosačice učiniće da Vaš travnjak izgleda besprekorno. Njihovim korišćenjem bićete tihi u radu, efikasni kao da radite sa moćnim električnim kosačicama i drušveno odgovorni jer ne zagadjujete životnu sredinu izduvnim gasovima motornih kosačica. Jedna od najznačajnijih karakteristika koje povećavaju komfor prilikom korišćenja, ogleda se u odsustvu kabla za napajanje što garantuje veću slobodu kretanja tokom rada. Najveća prednost korišćenja FUSE uređaja je mogućnosti korišćenja jednog kompleta FUSE 18 V baterija i punjača za bilo koji uređaj iz FUSE asortimana.

Vaš saveznik u vrtu – VILLAGER® kosilica ATLAS 4011 T

Kvalitetne VILLAGER® kosilice će učiniti Vaše iskustvo košenja iskrenim zadovoljstvom. Svojim dizajnom, lakoćom i kompaktnošću, povećaće efikasnost i komfor pri radu i olakšati proces obavljanja posla.

VILLAGER® S-serija trimera će pretvoriti proces košenja u pravo zadovoljstvo, uz čak 5 godina garancije!

Ispuniće sva Vaša očekivanja kada je reč o uređenju dvorišta ili bašte. Bez poteškoća zalaze do teško pristupačnih mesta, pa su idealni za održavanje travnatih površina koje su kosačicama teško dostupne.

Vreme trajanja akcije je do 30. aprila 2023. godine.

Radno vreme od ponedeljka do petka od 7.30 do 17 časova, subotom od 8 do 16 časova.

 

KOMENTARIŠI