Vip Mobile uskoro prošlost – A1 stiže u Srbiju

Vip Mobile uskoro prošlost – A1 stiže u Srbiju

Domaći mobilni operater Vip mobile u vlasništvu je kompanije Telekom Austria Grupa koja namerava da zaključno sa ogrankom u našoj zemlji završi transformaciju i da svi ogranci ovog internacionalnog telekomunikacionog operatera u Evropi ponesu jedinstveno ime – A1.

“Kada uvodite novi brend, naravno da želite da ponudite ljudima nešto bolje. Morate da mislite o tome kako će taj novi brend da donese bolje usluge i za korisnike i za zaposlene. Uvek je veoma veliki izazov doneti strategiju kojom ćete uspeti da zadovoljite sva očekivanja”, rekao je za B92.net operativni direktor A1 kompanije Alehandro Plater.

“Naše dve najveće prednosti su to što smo uvek fokusirani na korisnike, ali i to što imamo dve velike kompanije koje stoje iza nas: A1 Telekom Austria i America Movil, koji je četvrti najveći operater u svetu”, dodao je.

Vip mobile u Srbiji će promeniti ime, ali i čitav koncept poslovanja do kraja ove godine. Kada će se to tačno desiti, još nije poznato – zna se samo da će biti između aprila i decembra.

KOMENTARIŠI