Vlasništvo Nove Agrobanke na teritoriji Grada Požarevca na prodaju za 9.200 evra

Vlasništvo Nove Agrobanke na teritoriji Grada Požarevca na prodaju za 9.200 evra

Foto: Urban City / B.P. / ilustracija

Agencija za osiguranje depozita ponudila je na prodaju nekretnine dve banke u stečaju na 43 lokacije širom Srbije, a početne cene su od 2.100 do 320.000 evra.

U informaciji na sajtu Agencije navodi se da se prodaju nekretnine Nove Agrobanke u stečaju na 32 lokacije.

Ta imovina banke nalazi se na teritorijama Kruševca, Rudnika, Požarevca, Šapca, Beograda, Svilajnca, Titela, Kikinde, Žabara, Velike Plane, Valjeva, Gornjeg Milanovca, Arilja i Mionice.

Što se tiče teritorije Grada Požarevca, na prodaju je poljoprivredno zemljište u Bubušincu, njiva 1 klase, površine 7.704 m2, kat. parcela 128, potes Kruškin red i njiva 1 klase, površine 8.500 m2, na kat. parceli 752, potes Bele ledine, sve upisano i
uknjiženo u LN br. 40 KO Bubušinac, vlasništvo stečajnog dužnika. Depozit u evrima iznosi 1.380 evra, dok je procenjena vrednost 9.200.

Ponuđena je imovina Nove Agrobanke i na teritorijama Jagodine, Ćuprije, Smederevske Palanke, Sopota, Čačka, Negotina, Zaječara, Bele Crkve i Trtenika.

Ponuđene nekretnine Raj banke u stečaju nalaze se na 11 lokacija u Srbiji, a najviše ih je u Šapcu.

Takođe su na teritorijama Tutina, Niša, Šapca i Gornjeg Milanovca. Nekretnine banaka u stečaju prodaju se javni prikupljanjem ponuda čije otvaranje je zakazano za 21. februar.

KOMENTARIŠI