Vozio sa 2,17 promila na kokainu sa probnom dozvolom suprotnom stranom na...

Vozio sa 2,17 promila na kokainu sa probnom dozvolom suprotnom stranom na auto-putu

Pripadnici Uprave saobraćajne policije presretačem su zaustavili i isključili iz saobraćaja tridesetjednogodišnjeg vozača “opela” koji se na auto-putu Beograd – Niš kod Ostružnice kretao vozilom u suprotnom smeru.

Prilikom kontrole utvrđeno je da je vozač upravljao vozilom sa probnom vozačkom dozvolom, da je bio u stanju potpune alkoholisanosti jer je upravljao vozilom sa 2,17 promila alkohola u organizmu, kao i da je bio pod dejstvom kokaina, objavljeno je na Instagramu MUP-a.

“Bezbednost na putevima je odgovornost svih nas i zato je od presudne važnosti da zajedno delujemo kako bismo sprečili posledice, koje mogu biti tragične. Upravo je slučaj ovog vozača svedočio o tome. Zahvaljujući savesnim građanima koji su prijavili da se na ovom delu auto-puta vozilo kreće u suprotnom smeru, vozilo je u najkraćem roku zaustavljeno”, naveo je MUP-a.

MUP se zahvalio građanima koji su prijavili ovaj slučaj nasilničke vožnje i ujedno naše sugrađane pozivamo da policiji u svakoj prilici dostave saznanja o nebezbednom ponašanju u saobraćaju.

KOMENTARIŠI