Foto: Pixabay / ilustracija

Planinarski treking je sport koji je otvoren za sve, van gužve i buke, u prirodi. Predstavlja najbrže rastući sport na otvorenom u svetu.

Treking Liga Srbije (TLS) organizuje sedam trka koje su posebno izabrane zbog predela,istorije i atmosfere koje nude trkačima i publici. Treking tim Vukan-a iz Požarevca spada među najuspešnije u godini iza nas.

U ekipnoj ženskoj konkurenciji završile su kao vicešampionke TLS, u sastavu: Sanja Jovanović, Suzana Šuster Radojević, Nada Živković, Ana Blagojević, Darica Dragojević i Jelena Tadić.

U pojedinačnoj ženskoj konkurenciji apsolutni pobednik je Sanja Jovanović, koja je i vicešampionka na državnom prvenstvu održanom u junu ove godine.

Ovo je ujedno i najveći uspeh koji je PK Vukan iz Požarevca ostvario u ovoj Ligi kako u pojedinačnoj tako i u ekipnoj konkurenciji. Svečanost dodele priznanja najboljim sportistima biće održano u Beogradu, 10. decembra 2022.

Ovaj sport privlači sve više mladih, ali i iskusnijih sportista, pozivamo i vas da se okušate u istom. Trail trčanje sa svojom lepotom i jedinstvenošću, će poboljšati i promeniti vaš život.

KOMENTARIŠI